Milyen munkákkal lehet 300 ezer fölött keresni?
Nem az a lényeg, hogy mit szeretsz vagy mit nem és, hogy mi megy, hanem döntsd el, hogy fizikai munkát akarsz végezni egész életedben semmi pénzért vagy tanulsz amíg megteheted.
Matekot bárki megtudja tanulni egy nagyon magas fokig. Én egyszer megbuktam matekból, illetve először kettesre érettségiztem belőle, majd elkezdtem egy OKJ képzést. Eltelt egy év ilyen semmittevéssel (mert egy OKJ szakmával maximum a segged törülheted ki, de mivel keménypapíros még azt sem).
Végül felmértem azt ahol tartok, illetve megnéztem azt hol tarthatnék, ha normálisan tanulok. Végül úgy döntöttem semmit sem veszíthetek és eldöntöttem, hogy újra érettségizek. Matekból és angolból egyedül készültem fel, mindkettőből sikerült 90% felett teljesítenem, előtte mind kettő éppen, hogy kettes lett. Illetve középfokú nyelvvizsgát tettem angolból. Jelentkeztem a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karára és már a 4. félévemet taposom itt, eddig nem csúsztam semmit.
Tény, hogy sokat kell tanulni, de ez alatt az idő alatt rengeteget fejlődtem, megszerettem a tanulást és találtam egy olyan területet amit, ha nem is szeretek megszállottan, de látok benne fantáziát és nem utolsó sorban megtudok majd élni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!