Felkértek egy lagziban főzni (szakács vagyok), milyen árban dolgoznak ilyen esetben?
pl itt egy menu ( az en eskuvomre tervezem :P )
Tyukhusleves tesztaval,toltelekkel,kulon zoldsegekkel talalva.
Foetel:
Csirkemell dubary modra
Gombas sertes szelet
Aszaltgyumolcsos pulykarolad
ropogos kacsacomb
Budapest szelet
Koret:
Hasábburgonya
Párolt rizs
Petrezselymes burgonya
Rizi-bizi
Vegyes zöldség köret
Savanyusag:
Kaposztasalata
Almapaprika
uborka
Éjfélkor:
Töltött káposzta vagy hidegtál
A menü ára tartalmaz:
fejenként egy pohár pezsgőt
terembérleti díjat
a következő italokat:
Rövid italokból 4 féle választható:
- Vilmoskörte
- Carolan's
- Unicum
- Ballantine's
- Vodka
- Napoleon Brandy
- Jagermeister
Rostos gyümölcslé:
- Almalé
- Őszibaracklé
- Narancslé
Ásványvíz:
- Szénsavas ásványvíz
- Szénsavmentes ásványvíz
Szénsavas üdítők:
- Coca-Cola
- Fanta
- Tonic
- Sprite
Csapolt sör
Az itt felsorolt italokból korlátlan fogyasztás biztosított!
Es ez itt 9000 ft
ugy hogy benne van a terem is es nagyon jo,igenyes helyen van.. ez csak egy pelda.
De pl etteremben lenne 5000 ft/fo akkor te megcsinalhatnad 3500/fo... az alapanyagot kell nezni.. pl: 3000bol meg van 1 fore akkor kerj 3500/fo v 4000/fo. olcsobban kijonnek mint etteremben,es te is joljarsz :)
Most mi a te feladatod? Csak főzni vagy az anyagokat is te szerzed be. Akárhogy is van, a költségek után (nyilván a menüt megbeszélitek). Milyen bonyolult, minőségi a kaja?
Én ugyan nem vagyok szakács, de a nyersanyagok árának 10%-át kérném el. Pl. ha 80 fős az esküvő, nyersanyag ár 1 főre 3 ezer, akkor az 240 ezer, vagyis neked 24 ezer.
Kedves Utolsó!
Igen, normális vagyok.
Egy fórumban olvastam, hogy hivatásos szakács írta, az költségeken felül 800 Ft-os óradíjban főz. Ezt azért nagyon kevésnek tartom, de ha egy nap végez valaki a főzéssel, akkor azért nettó 20-30 ezer nem olyan rossz pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!