Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üzemanyagszámla elszámolása...

Üzemanyagszámla elszámolása rendszám megadással problémás?

Figyelt kérdés
Heló! Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami alapja, ha a (volt) munkáltatóm (kilépésem folyamatban) velem akarja kifizettetni az üzemanyagszámlákat, amiket a cég érdekében autóztam le a saját autómmal? A számla jó névre szól, azonban nem közölték velem, hogy rendszám ne legyen a számlán, én pedig ráírattam. Ez kb 40-50 ezer forint minuszt jelentene az amúgy sem sokkal több nettómra. Mit lehet tenni ennek a megakadályozásáért? Válaszotokat köszönöm
2014. máj. 7. 21:53
 1/1 menta34 ***** válasza:

A rendszám nem az ő kocsijuk, így megbukhatnak vele ha elszámolják költségnek. Ettől függetlenül ezer módja van még annak, hogy pénzt adjanak neked, HA akarnak.

Mit tudsz tenni? ügyvéddel és perrel fenyegetőzöl, és ha kell be is váltod.

2014. máj. 8. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!