Állásinterjú ruha (fiú)?
Figyelt kérdés
Állás interjúra mibe szokás menni?(fiú)
Pályakezdő vagyok és remélhetőleg hamarosan mennem kell interjúra. Farmer + 1 színes ing az gáz?:D Az ilyen ünneplős, öltönyös dolgokat nem szeretem, nem érzem jól magam benne.:( Vagy mindenképp öltönybe kell mennem, hogy komolyan vegyenek?:D Nem tudom mennyire számít, de infós területen fogok el helyezkedni (legalábbis szeretnék) egészen pontosan mint webprogramozó :D
2014. máj. 7. 15:10
1/1 anonim válasza:
Nem árt illedelmesen felöltözni. Egy fekete farmer és ing (fehér vagy bézs, de lehet divatos szürke, fekete is). Ezt a fajta munkát amúgy sem öltönyben fogod végezni.
Egy bolti eladóhoz nem kell kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!