Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csomagoló munka külföldön?

Csomagoló munka külföldön?

Figyelt kérdés

Akinek volt része külföldön csomagoló munkakörben,légyszi ossza meg tapasztalatait!

Melyik országban? Mit kellett csomagolni?Miből állt konkrétan a munka?Mennyire volt megterhelő? Milyen műszakban? Milyen szinten tudta az adott nyelvet? Hogy találta?-ismerős,hirdetés,stb.

Köszönöm!

2014. máj. 6. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Angliában egy vidéki városkában dolgoztam mint csomagoló a egy gyárban (egészségügyi gyár)

A munka nem megerőltető, csak unalmas. 2 műszak van. Szalag mellett állva gyógyszeres dobozokat kellett nagyobb dobozban megfelelően csomagolni. Végül is csak ennyiből állt a meló..(nagy tudást ne igényelt) Az angol nyelvtudást elvárták, bár nekem nem volt (alig beszéltem angolul), de én protekcióval jutottam be. Egy ismerős vitt be.

2014. máj. 6. 09:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Megkaptam az üzenetedet. Itt válaszolok a kérdésedre.

Nem foglalkoztak szállással, azt nekem kellett elintézni. Szobát bérelni azonnal lehet, és olyan 60-70 font/hét heti szobabérlést már lehet találni itt. Én már jó ideje kint élek, és lakásban élek a párommal.

A másik kérdésed, hogy mennyit kerestem. Nos ez változó. Volt, hogy majdnem 2000 fontot vittem haza mert rengeteget túlóráztam. De ilyen helyekre nem sok órabért adnak kezdőknek. 6.70-7.50 font /óra a kezdőbér. Nekem már több volt, mivel ott voltam már pár éve..De mint írtam túlóra mindig volt, és ezzel jól lehetett keresni.

Már nem dolgozom ott, elmentem egy nyomdába, jobb pénzért..(szintén a városban, így utaznom sem kellett)

2014. máj. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!