Csomagoló munka külföldön?
Akinek volt része külföldön csomagoló munkakörben,légyszi ossza meg tapasztalatait!
Melyik országban? Mit kellett csomagolni?Miből állt konkrétan a munka?Mennyire volt megterhelő? Milyen műszakban? Milyen szinten tudta az adott nyelvet? Hogy találta?-ismerős,hirdetés,stb.
Köszönöm!
Angliában egy vidéki városkában dolgoztam mint csomagoló a egy gyárban (egészségügyi gyár)
A munka nem megerőltető, csak unalmas. 2 műszak van. Szalag mellett állva gyógyszeres dobozokat kellett nagyobb dobozban megfelelően csomagolni. Végül is csak ennyiből állt a meló..(nagy tudást ne igényelt) Az angol nyelvtudást elvárták, bár nekem nem volt (alig beszéltem angolul), de én protekcióval jutottam be. Egy ismerős vitt be.
Megkaptam az üzenetedet. Itt válaszolok a kérdésedre.
Nem foglalkoztak szállással, azt nekem kellett elintézni. Szobát bérelni azonnal lehet, és olyan 60-70 font/hét heti szobabérlést már lehet találni itt. Én már jó ideje kint élek, és lakásban élek a párommal.
A másik kérdésed, hogy mennyit kerestem. Nos ez változó. Volt, hogy majdnem 2000 fontot vittem haza mert rengeteget túlóráztam. De ilyen helyekre nem sok órabért adnak kezdőknek. 6.70-7.50 font /óra a kezdőbér. Nekem már több volt, mivel ott voltam már pár éve..De mint írtam túlóra mindig volt, és ezzel jól lehetett keresni.
Már nem dolgozom ott, elmentem egy nyomdába, jobb pénzért..(szintén a városban, így utaznom sem kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!