Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2 oldalas önéletrajzot 1...

2 oldalas önéletrajzot 1 lapra nyomtassak?

Figyelt kérdés

Vagy próbáljam meg 1 oldalra sűríteni? Valaki ezt javasolja, valaki szerint maradjon szellős, más szerint 2 lapra nyomjam és tűzzem össze (szerintem ez a legrosszabb).

Ha a HR-es a gyors szortírozás közben nem fordítja meg a lapot? Vagy ha a tapasztalat/végzettség tetszik neki, akkor csak elkezdi keresni pl. a a nyelvtudást? De ha épp a 2. oldalon lenne az, ami érdekelné őt?

(Tudom, túlaggódom :) )

2014. máj. 4. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp se nyomtass egy lap két oldalára!
2014. máj. 4. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
nem aggódott túl. Alakitsd a munkakörhöz az önéletrajzot, és csak azokat a munka tapasztalatokat rakd bele, ha az is olyan hogy nagyon sok helyen voltál pl fekete munka stb miatt akkor azt egybe említsd meg. Nekem pl van egy olyan pontom az önéletrajzomban hogy Diákmunka/alkalmi munka, amiben csak összeszedem hogy milyen munkaköröket töltöttem be. Alkalmi munkába sorolom azokat a cégeket is ahol a 3 hónap próba időnél kevesebbet töltöttem.
2014. máj. 4. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor hogy legyen?

1 oldalra elég nehezen férne rá és ránézésre kellemetlenül sűrű szöveg lenne.

2 lapos, összetűzött verzió? Így nem tudom műanyag lefűzőbe tenni ami szerintem elegánsabb lenne.

2014. máj. 4. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:
A mostani pályázathoz tettem bele 2 gyakorlatot, amik az állás szempontjából relevánsak. Csak ezzel már olyan sokkal túllóg, hogy nem nagyon tudom tömöríteni, a feleslegesnek tűnő infókat is kivettem, kérdőíves/pultos egyéb alkalmi munka egyáltalán nincs benne.
2014. máj. 4. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

hányas betűméretet használsz? még az segíthet ha levszed (max 11-ig)

mondjuk nem tudom miért ilyen sok, nekem az iskolával 2 szakmával nyelvtudással személyes infókkal, munkahelyekkel és egyéb kompetenciákkal is kifér egy lapra.

Ami meg olyan úgyis megkérdezik interjún és akkor bővebben kifejted.

2014. máj. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!