Szerintetek egy ECDL vizsgával előbb találnék munkát?
"nem sokat számít! ecdl vizsga anyagát egy mezei titkárnő is tudja!"
Azért azt megnézném, hogy hogyan hoz létre egy elsődleges kulcsot ez a mezei titkárnő Accessben.
"Azért azt megnézném, hogy hogyan hoz létre egy elsődleges kulcsot ez a mezei titkárnő Accessben."
Igen, ez igaz, de ennek ellenére az ECDL megléte a munkaerőpiacon nem jelent előnyt. Ha megvan, akkor megvan, de előnynek nem nevezhető, nem kap előbb állást az, aki rendelkezik vele!
"Igen, ez igaz, de ennek ellenére az ECDL megléte a munkaerőpiacon nem jelent előnyt. Ha megvan, akkor megvan, de előnynek nem nevezhető, nem kap előbb állást az, aki rendelkezik vele!"
Biztos, hogy nem fog vele előbb munkát találni, viszont a tanulás még mindig jobb befektetés mintha valamilyen káros szenvedélyre költenéd a pénzt, mindig van újat tanulni, és végső soron, az önéletrajzodban is jobban mutat, én biztos figyelembe venném ha alkalmaznék irodára munkatársat, hogy rendelkezik e ezen képességekkel.
Maga az ECDL vizsga nem számít a felvételnél, viszont nem 1 olyan állásinterviewról tudok, ahol konkrétan Excel feladatot kellett megoldani (elég alap szintűt, de akkor is). Ha megcsinálod az ECDL-t, ilyen helyzetben egyáltalán nem lesz miért aggódni, menni fog alap szinten a Word, Excel, Powerpoint, ezek bármilyen irodai munkánál előjöhetnek.
Szóval nem garantál egyáltalán munkát, de ha van lehetőséged, és nem nagyon megterhelő anyagilag/időileg, akkor szerintem érdemes letenni, könnyen adódhat olyan helyzet, ahol ez nagyon hasznos lesz.
(Akár egyébként magadnak is, én szoktam magamnak Excelben számolgatni mindenfélét.)
Mivel keményfedeles, ezért még popsitörlésre se alkalmas. Felesleges pénzkidobás, meg időpazarlás.
A helyzet komolyságát mutatja, hogy nekünk majdnem mind a hét modulvizsgán ugyanaz a tanár volt, ha megkérdezted hogy itt vagy itt mit kell csinálni, megcsinálta helyetted. Ha 20 feladatból 20-szor kérdeztél rá, akkor megcsinálta helyetted a vizsgát. Már ha bent volt a terembe... Nincs munkáltató, akit érdekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!