Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú a már meglévő...

Állásinterjú a már meglévő munkahelyen, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen létrehoznak egy új munkakört, én is jelentkeztem rá. Az egész hivatalosan megy, elküldtem az önéletrajzom, a főnök telefonon intézte az interjú időpontját. Holnap lesz, a közvetlen és a nagyfőnökkel. Az egész furcsa nekem, valaki tanácsokat? Tudom ez is csak egy állásinterjú, de totál nem tudom, hogy készüljek, elvileg mind a két főnök nagyon jól ismer..

2014. ápr. 29. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ilyet még nem pipáltam. Nálunk ha van egy új munkakör, először körülnéznek cégen belül, hogy valaki alkalmas-e rá, és csak akkor hirdetik meg, ha nincs senki, aki el tudja és akarja vállalni. Szerintem tuti, hogy előnyben vagy a külsősökhöz képest, hiszen ismernek, tudják, mi az, amiben jó vagy. Az egyetlen, ami hátrány lehet, ha mindenáron kellesz nekik a jelenlegi munkakörödben.
2014. ápr. 29. 12:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azért csinálták igy, mert törvény szerint minden új állást meg kell hirdetni. Nálunk négyen jelentkeztek végül kettö került be interjúra.
2014. ápr. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!