Van valakinek olyan melója, hogy szereti, tök lelkesen megy be dolgozni és mi az?
Figyelt kérdés
Meg mitől függ, hogy valaki szereti-e a munkáját, attól hogy hogy mennyit keres és hogy mennyi elismerést kap?2014. ápr. 25. 20:41
1/4 anonim válasza:
Masszőr vagyok, imádom a munkám, annyit keresek ami a helybérletemet, utazásomat és kajámat fedezi. Mégis szeretek bejárni. Ha normális összeget keresnék, akkor maga lenne az álom munka számomra!
2/4 anonim válasza:
Én ápolónő vagyok, nagyon fárasztó, nem fizetik meg, nem igazán becsülik meg, de én nagyon szeretem. Nagyon jólesik, amikor a piacon idős bácsika meg nénike megismer, hogy kedvesem, magát nagyon szerettem a kórházban :)
Szerintem én azért szeretem, mert nekem való hivatás. Nem hiszem, hgy lehet szívvel-lélekkel csinálni valamit, ami nem te vagy, amit csak muszájból választottál.
3/4 anonim válasza:
Én imádom melómat:)!A nagybani tippmix fogadás!Totó kombik,minden sport esemény fogadás,nem gyengén megélek belőle,ja és adómentes.Nincs pittyegős órám,hogy na ba..,már csak egy nap,van vissza már csak kettőt kell aludni,hogy újra beinduljon az a monoton hét.Én nem is vágom a centit a nyugdíjig.Nekem sajnos ez jutott,mert ebben vagyok a legjobb:).Átlag heti 300-400.ezer szerintem nem olyan rossz.Csak képben kell lenni mindig.
4/4 anonim válasza:
Én imádnám a melómat hogyha:
2x annyi lenne az órabérem + megkapnám a törvényesen előírt juttatásokat és rendes munkaidőre lennék bejelentve és a cég nem váltana 3-4 havonta alváslakozót hogy ne keljen adózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!