Acsádi imre kérdése:
Mennyiért vehetik pl Németországban a színesfémhulladékokat? Tudnátok nekem linkelni egy listát, de az is jó ha leírjátok ide?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 08:56
1/7 anonim válasza:
a német börtönök sem komfortosabbak, nem érdemes kimenned a tudományoddal
2/7 anonim válasza:
Maradj itt, mert itt egy egész utca villanyvezetékét leszedheted és leadhatod akkor is csak egy éjszakát fogsz a sitten tölteni, illetve felszedheted a síneket 10 km-es szakaszon is, akkor is max 2 éjszakát kapsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem leadni akarok, ha nem venni majd később és azt amit itthon megveszek külföldön leadnám.
Nem tudjátok akkor hogy mennyiért veszik kint?
2014. ápr. 19. 19:51
4/7 horex válasza:
Bizonyára megy a német nyelv ha ott akarsz kereskedni és gondolom van interneted is
Gugli a barátod!
Segíccsek?
preis und Buntmetallhandel a kereső szó
Nemigen értem mit szeretnél csinálni.
Nem gondolom, hogy itthon nagy tételben eladnának neked válogatott fémet, szinesfémet, hacsak nem ajánlasz jobb árat mint a feldolgozók. A feldolgozók meg világpiaci árakon számolnak, ezért eladni már nem tudod.
HA itthon van felvásárlási jogod és exportálni akarsz akkormeg egy emil a gugliban talált cégeknek és annyi. Napi változó és megegyezéses árak vannak
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2014. ápr. 20. 10:40
6/7 anonim válasza:
Felhívnám rá a figyelmedet, hogy a fémhulladék kereskedelem engedélyköteles tevékenység!!!!! Ne nagyon rekálmozd, ui. Magyarországon NEM VÁSÁROLHATSZ fémhulladékot engedély nélkül. Még engedéllyel sem egyszerű. Nem tudom a németeknél hogy van, de pl. Ausztriában gyakorlatilag lehetetlen magánszemélyként színesfémet eladni, gyanítom ez nyugatabbra sincs másként!
7/7 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom ezekkel tisztában vagyok, köszöntem válaszod.
2014. ápr. 26. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!