Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez milyen oldal?...

Szerintetek ez milyen oldal? Nekem nagyon piramisjáték jellege van.

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 22. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy az. Ráadásul még pénzzel is levesz már az elején, azt jelenti a "nem kell komoly tőkét befektetni". Azaz: fizess, aztán vegyél rá másokat is, hogy ugyanezt tegyék.
2009. dec. 22. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Túl sok a szöveg. Én nem adtam meg az adataimat. És a kisbetüs is nagyon gyanus. Mi az, hogy nem magánemberként adtam meg az adataimat? Hát hogyan?

Nem kell vele foglalkozni. Ha sok pénzt igérnek, kis befektetéssel, akkor azon van a lényeg, hogy fizess, gyorsan, aztán kész.

2009. dec. 22. 10:02
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, megerősítettek abban, hogy ilyen nincs.Eszem ágában sem volt az adataimat megadni, csak azt hittem, mindig én vagyok beszűkült tudatállapotban és mindenben csak az átverést látom:-))
2009. dec. 22. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennek az oldalnak semmiféle információ tartalma nincs, ami nem biztos, hogy azt jelenti, maga az üzlet rossz, amit ajánlani szeretne. Egy viszont biztos, aki ezen az oldalon hirdet, az gyenge abban, amit csinál, különben nem így csinálná.

Ilyen emberhez sosem csatlakoznék semmiféle üzletben.

2009. dec. 22. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel én pénz keresetet kerestem nem régen, ezért voltam olyan "bátor", hogy infomációt kérjek erről a munkáról. Ettől még nem omlik ránk az a "piramis".

Ez egyébként egy webáruház, abból történő vásárlási lehetőséget ajánlják. Nem mondom hogy rossz az ötlet, de van ennél sokkal jobb pézkereset is. Ugyhogy én nem foglalkozom ezzel, de az biztos, hogy nem piramisjáték.

2009. dec. 22. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: Mit takar az, hogy kevés költséggel? Ha vásárolni kell, akkor azt nem igy irják. Erről mit mondtak?
2009. dec. 22. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Arra már nagyon nem emlékszem, hogy volt-e valami költsége a csatlakozásnak, ha volt is akkor is jelentéktelen. A költségen azt értik, hogy ha nincs havi vásárlásod a rendszerből akkor nem lehet bevételed. Tehát ha nem költöd a pénzed, akkor jutalékod sem lesz. A havi vásárlás tizezer körül volt, ha jól emlékszem, ez nem is lenne sok, na de nem mindegy mit lehet venni. A tipikus bogyók, kenőcsök, mosópor stb. Ez kb. a 20. cég ami ezzel próbálkozik, ezért kerestem mást.
2009. dec. 22. 12:11
 8/8 A kérdező kommentje:

jaj, akkor ez olyan lehet, mint a llyoness, meg a skyennet, vagy mi?

ÓÓÓÓ

2009. dec. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!