18 éves vagyok nem tudom merre tanuljak tovább de nagyon gazdag szeretnék lenni havonta minimum 500 ezer de inkább 1m felett szeretnék keresni 10-20 milliós autót venni drága ruhákat mindent én akarok lenni az élet császára nem akarok beállni a sorba a 80 ezret keresők közé . Milyen irányba tanuljak vagy mivel foglalkozzak ? ha kell meg is dolgozok érte ..
Olajszőkítés, pénzmosás, uzsora. Ezek mennek most nagyon, meg az illegális gáztankolás. Még fiatal vagy. Lesz szép autód, ruhád, házad, de ezzel mi változik? Csak a külsőség. A gazdagság felelősség is, ahhoz kell egy olyan személyiség, amely nem omlik össze a gazdagság terhe alatt. Lásd lottónyertesek. A legtöbbje öngyi, vagy alkesz lett, de nem maradt meg nekik a pénzük. Elgondolkodtató.
2014. ápr. 27. 09:27
12/15 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: kőből, és akkor kő gazdag leszel.
2014. ápr. 27. 09:35
13/15 A kérdező kommentje:
Kicsit gyerekesen írtam le de ez volt pont akkor a fejemben . Ami érdekel : autókkal kapcsolatban minden , informatika .
Arra gondoltam a chiptuningolást kéne kitanulni egy program megírása egy autóra 50-100ezer Ft csak csináljak meg egy nap 2 db-t :)
2014. ápr. 27. 16:23
14/15 anonim válasza:
Mint ha annyira fontos lenne a chiptuning a kocsiba... add kb. 10-15le de azt is csak a vezérlést irja át magadabb fordulaton tudd menni kicsit többet dolgozik a motor, na ettol a hulyesegtol megy tonkre az egesz... aki normalisan akar motort tuningolni annak tobb penze van mint 100ezer.. vannak persze akik feleslegesen megchipeltetik a kocsit de nem azok altalaban a hozza nem erto hulyegyerekek akik a szuloktol lenyult penzt viszik.. 1nap ketszer, ne nevetes már. 1 honapban ketszer max..
Szerinted hány utcai kocsiba fog kelleni chiptuning jézus isten...
Inkább olyanba gondolkodj amire szukseg van, ertelme is van
2017. nov. 30. 04:28
15/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen emberekből mint te nem lesz gazdag. Sima fizetésből nem leszel "gazdag", szóval neked kell valami egyedit alkotnod (vagy befeketsz, de ahhoz kéne valami tőke is). De a személyiségedtől is sok függ. Mert magyarország nagyon nagy része százezreket keres, és nem tesz érte hogy ne így legyen (pedig simán lehetne). De ahogy olvastam nem leszel gazdag, mondjuk 4 éve írtad szóval akkor egy kérdés, milyen a mekis élet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!