Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Óvodapedagógus vagyok. Hogyan...

Óvodapedagógus vagyok. Hogyan léphetek kategóriát?

Figyelt kérdés

Három éve dolgozom óvónőként,az első évben oktatási asszisztensként voltam felvéve,mert nem volt még meg a nyelvvizsgám,a következő év nyarától diplomás óvónőként dolgozom.Rám akkor milyen szabályok érvényesek,két vagy három év után léphetek gyakornoki sorolásból pedagógus I-be?

A főnököm szerint még egy év kell gyakornokként,mivel az első évem nem számít.(Megjegyzem egyedül vittem akkor is a csoportomat,mint óvónő, nem volt társam ,csak a fizum volt nem óvónőé.)Ahogy én nézegettem ezután azt értelmeztem,hogy két év után átsorolható lennék,csak azoknak a kezdő pedagógusoknak kellene három év akik most vagy tavaly végeztek.Akkor most kinek van igaza?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. ápr. 12. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az az időpont számít, amióta az új munkaköröd teljesítéséhez szükséges valamennyi feltétellel rendelkezel, esetedben a diploma megszerzése és az átsorolás más munkakörbe. Az első éved ebből a szempontból olyan, mintha nem is létezne.
2014. ápr. 12. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem meg beleszámít az első év is, nálunk pont ilyen esetben beleszámították egy kolléganőnek.
2014. ápr. 12. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,de még így se világos hogy nekem 2 vagy 3 év szükséges gyakornokként eltöltenem???

Sajna az első évemet értem én,hogy miért nem számolják el,nem volt nyelvvizsgám és így csak a fizetésem nem volt óvodapedagógusé,csak a munkám. Nulla segítség nélkül természetesen.

2014. ápr. 13. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!