Manapság ki számít gazdagnak Magyarországon?
Szerintem a 170 millásnak. Lehet ennyit keresni becsületesen is. Van egy barátom, együtt voltunk albérletben. Neki most van háza, autói, emberek dolgoznak neki, minden évben nyaral.Mindketten takarító vállalkozók voltunk. Volt olyan hétvége, hogy 1-2 milla megvolt neki.
Én lépcsőházakat takarítottam, ő mindenfélét, éttermet, lakásokat, magánházat, stb. Vállalkozóként lehet jól keresni, alkalmazottként nem(annyira).
Nem vállalkozó vagy hanem szabadúszó? Akkor hogy keresel annyit, amennyit akarsz? :D Hogy adózol? Vagy a NAV-ot nem érdekli miből van a vagyonod? :D
Vedd már észre, hogy gáz vagy :D
Ja és 'egyelőre' nem 'egyenlőre' ;) Legalább írni tudj helyesen...
Kedves 19-es!
Sajnos az autocorrect nem mindig azt írja, amit én szeretnék, ez főleg ennél a két szónál fordul elő, valahogy mindig az egyenlőre jön ki és nem mindig veszem észre, nyugodj meg, ismerem a magyar helyesírás szabályait. :)
Igen, ahogy mondod, a NAV-ot nem érdekli, hogy miből élek. :) Nem Magyarországon adózom szerencsére, de megnyugtatlak, nincs adótartozásom sem. :) Informálódj, nem fogom leírni melyik területen vagyok aktív, de annyit dolgozom, amennyit magamra vállalok, tehát a keresetem attól függ, hogy mennyi munkát fogadok el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!