Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet kérni egy...

Mennyit lehet kérni egy gyermek megőrzésért óránként?

Figyelt kérdés
Ha alkalomszerűen vállalom mennyit kérjek, vagy ha folyamatosan és hétvégén is milyen tarifát érdemes kérni?

2014. ápr. 8. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

pontosíts kérlek.

Nem mindegy, hogy merre élsz (vidéken olcsóbb általában), van-e végzettséged (óvónő, csecsemő és kisgyermekápoló pl.), mennyi idős vagy, mennyi tapasztalatod van,hány és mennyi idős gyerekekre kell vigyázni?

Kell-e valamilyen "foglalkoztatás", kreatív program, elvinni őket valahová- vagy elég, ha kimentek a játszótérre vagy a lakásban akár tévét is nézhetnek, mert nincs más szülői elvárás?

3,5 éves a kisfiam, szakképzett bölcsődei gondozó volt már 1000 Ft/óra, óvónő is 1.200 Ft/óra, idegennyelvű babysitter (angol) 1.700 Ft/óra- alkalmanként minimum 4 órát voltak, max. 6 órát.

Amikor viszont a kis barátjával együtt voltak, akkor két gyerekre fejenként 800 Ft-ot kértek.

(Budapest)

2014. ápr. 8. 14:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez már nekem támpont, én is így gondolkodtam.
2014. ápr. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!