Milyen következményekkel járhat, ha mégse megyek dolgozni?
Figyelt kérdés
jelentkeztem Tescoba,alá is írtam a szerződést. 3 hónap a próba idő. igazából nem volt más,és azért. közben egy ismerősöm szerzett melót,ami jobb lenne,a fizetés is több lenne. mit kell tennem,ha mégse akarok menni Tescoba? nem akarok jogi gondokat.2014. márc. 31. 16:03
2/5 anonim válasza:
Próbaidő alatt bármelyik fél indoklás nélkül felmondhat.
3/5 A kérdező kommentje:
értem,és alá kell írnom valamilyen papírt,vagy amit adtak kulcsolvasót,ruhákat stb. azt vissza kell gondolom vinni. csak hát ez elég kínos lenne.
2014. márc. 31. 16:39
4/5 anonim válasza:
Bemész, megmondod hogy felmondasz, ruhákat, kulcsokat, miegymást visszaadod, papirokat elintézed, elköszönsz. Próbaidő alatt nem gáz, nem kell lelki problémázni.
5/5 anonim válasza:
Ha nem lenne most az a másik meló, így is úgy is felmondtál volna a tesconál próbaidő alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!