Győrben vagy Budapesten könnyebb munkát találni? Hol fizetnek jobban?
Figyelt kérdés
Most költözök haza Németből, a kettő közül szeretnék valamelyik városban lakást venni és dolgozni. Melyikkel járnék jobban szerintetek?2014. márc. 30. 11:21
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mihez értesz, mi a szakmád.
Nem akarok beleszólni, de én nem települnék vissza. Ha visszajössz, rosszabb fizetést fogsz kapni és ha megöregszel nyugdíjad se lesz.
3/4 anonim válasza:
Én se jönnék haza semmi pénzért a helyedben!
Bár kérdés milyen szakmád van és milyen protekcióid, de Győrben az Audi az egyetlen ami normális hely csak szinte esélytelen bekerülni, azon kívül minimálbér körüli pénzt fizető állások vannak, meg ilyen "jómagyar" kiscégek ahol se szabi, se táppénz, jobb esetben 4 órára bejelentve és zsebbe fizetve százezer ft körül, persze ha felvesznek az 4-500 jelentkező közül.
Budapest passz, én is ott próbálkozom most győriként, eddig nem túl nagy sikerrel!
4/4 anonim válasza:
Jó tanács: Sopronba vegyél lakást és az osztrákokhoz menny dolgozni. Mivel Németbe dolgoztál nyilván vágod a nyelvet. És hidd el, találsz ott melót ha lobogtatod a papírodat hogy dolgoztál már külföldön. Így eltengődsz még pár évet egész jó fizuval, majd alapítasz valami kis/közép vállalkozást hogy öregkorodra a gyerekeid tudjanak valamivel játszani és kalap kabát. Magad mögött tudhatsz egy rohadt jó életet. ;) (Mázlista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!