Ti szoktatok olyan állásra jelentkezni, ahol nincs megadva, hogy melyik cég a hirdető?
Én nem. Ha egy cég titkolja a kilétét, akkor én miért adjam meg az adataimat, addigi életemet?
Ráadásul kamu, adatgyűjtők is lehetnek.
15:33
Nem értem, hogy miért lenne az?
Talán benne van a szerződésedben, hogy nem kereshetsz munkát, nem informálódhatsz?
A 2es válaszolóval teljesen egyetértek! Én sem jelentkezem ilyen neve nincs állásokra, mert akárki feladhatta ezt, poénból is. Lehetnek telemarketingesek, hogy bővítsék az ügyfélkört is, aztán majd hívogatnak rejtett számmal vagy valami rosszabb is..
Az a cég, aki nem cégnévvel hirdet, lehet akár kamu hirdetés is! Ez kb. úgy néz ki, mintha te jelentkezel egy állásra név nélkül, elérhetőség nélkül és csak a lakhelyed adnád meg ahol élsz.
Szóval én le szeretem ellenőrizni, hogy az a cég valóban létezik-e amelyik hirdet! De! Olyannal is találkoztam, hogy kamu cégnevet adott meg, a cégjegyzékben ugyan szerepelt hasonló nevű cég, de teljesen mással foglalkoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!