Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az órabére annak a...

Niki1996 kérdése:

Mennyi az órabére annak a bébiszitternek aki 5gyermekre vigyáz egyszerre?

Figyelt kérdés
Vidéken vállaltam alakmi munkát. Egyszerre foglalkozom 3 általános iskolás és 2óvodás korú gyermekkel.Utolsó éves tanuló vagyok, szakképzésem nincs hozzá. Ti mennyit kérnétek a helyembe óránként?
2014. márc. 28. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy ez az öt gyermek egy családból való? Testvérek? Vagy mind külön családé?
2014. márc. 28. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 1000-1500 ft-nál többet nem fognak adni, úgyhogy ne kérj többet.
2014. márc. 28. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Per gyerek, vagy hogy érted második?

Nálunk (Budapest) 800 Ft/óra baráti áron vigyáz a bébisitter (szintén nem szakképzett) két gyerekre, akik testvérek.

2014. márc. 28. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:

1000-1500/óra, így értettem.

Nyilván ha 3 különböző családból vannak a gyerekek akkor tőlük is külön elkéred... :D

2014. márc. 28. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy családban vannak, testvérek.
2014. márc. 28. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Már múlt időben írtad, hogy vállaltad őket... úgy vállaltad, hogy nem beszéltétek meg még a díját? :)

Én (mivel sok gyerek) 1.500-at kérnék/óra

2014. márc. 28. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szép kis árak vannak, de ki az aki ennyit tud fizetni?

Elég érdekes lehetett a megbeszélés mikor bevállaltad, lehet ők abban a tudatban vannak ingyen csinálod :)

2014. márc. 28. 17:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Az elején baráti szívességből csináltam, így jelképes összeget kaptam.Később az illető beállt a 400Ft/órára.

Csakhogy azóta fordult a kocka, sűrűbben hív, hosszabb időre és megkért, hogy mondjak egy összeget amiért elvállalom őket... (belátta, hogy ez így nem okés)

2014. márc. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!