Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » WORKANIA.hu ÖNÉLETRAJZ jó?...

WORKANIA.hu ÖNÉLETRAJZ jó? Kinek hozott már sikert?

Figyelt kérdés

van egy elég jó kis kitölthető önéletrajz az oldalon,és egész jóra sikerült...de itt úgy megy,h.regisztrálok,kitöltöm ezt,és ha tetszik egy állás,jelentkezem...-->így automatikusan eljut az önéletrajz a potenciális munkáltatóhoz...

de akkor is jó ez a formula,ha nem workania-s állásra jelentkeznék?

elfogadják máshol is?olyan sokfélét mondanak..

amerikai típusú,(ami elvileg már "ósdi"),most az europass a menő

tehát melyik a legjobb?persze nyilván a jelentkező kvalitásaitól is függ,de mégis..

2009. dec. 17. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
negatív, én is kitöltöttem többek között azt is, de másfél éve semmi meló.
2009. dec. 17. 15:37
 2/12 A kérdező kommentje:

értem..megkérdezhetem mi a a végzettséged?

amúgy én még főiskolás vagyok,csak tapogatózom...de jó lenne ha sikerülne valami..

2009. dec. 17. 15:38
 3/12 A kérdező kommentje:
amúgy eddig hány melóra jelentkeztál kb.neten vagy más formában?
2009. dec. 17. 15:39
 4/12 A kérdező kommentje:
#jelentkeztél
2009. dec. 17. 15:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
programozó vagyok. 1000 fölött jár az elküldött önéletrajzok száma. :)
2009. dec. 17. 15:51
 6/12 A kérdező kommentje:

:(jajj,sajnálom.pedig elég piacképesnek mondják az informatikai végzettséget:((

akkor nekem semmi esélyem.ugyanis az én diplomám eleve halálra ítélt..hiába a lelkesedés..

remélem h.hamarosan neked is összejön valami--

2009. dec. 17. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább készíts el egy europass önéletrajzot, és te küldd el mindenhová. Ha egy oldalra felrakod magad, sose fognak megkeresni,neked kell utánamenni a munkának.
2009. dec. 17. 15:57
 8/12 A kérdező kommentje:
persze több helyen is fogok próbálkozni...csak kételyeim voltak,hogy melyik forma a legjobb.amúgy az europass még tetszik is,nem annyira a "papírok" mennyiségére megy rá,hanem az egyéb tudásra,tapasztalatokra,képességekre...kevésbé tűnik reménytelennek..
2009. dec. 17. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg a munkáltatók is az europass-t szeretik mostanában legjobban, mert elég részletes.

Az meg, hogy automatikusan eljut a munkáltatókoz, ha felteszed egy fejvadász oldalra, sajnos naív tévhit. Nem jut el többnyire, persze vannak kivételek.

2009. dec. 17. 16:11
 10/12 A kérdező kommentje:
értem,köszi.nyilván több pályán kell játzsani.
2009. dec. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!