Hogyan tudnék gyorsabban és pontosabban dolgozni?
sehogy, ilyen vagy. plusz én nem akarok látatlanba vádaskodni, de szerintem akkor is ezt mondanák, ha fénysebességgel csinálnád.
egy ideig tűrd el a panaszkodásaikat, de közben próbálj keresni valami mást.
Nem az a gond, csak fősulin most olyan az órarendem, hogy csak az éjszakai meló jött szóba. Amint jobban lesz időm, mást fogok keresni, amúgy meg cikinek sosem éreztem, mindenki csodálkozik ezen, de engem úgy neveltek, hogy a munka sosem szégyellnivaló :)
Egyébként a cseszegetés meg totál emberfüggő, van aki abba is beleköt hogy fogom a terméket, szóval...
1. igazuk van
2. nincs
1: kérd meg őket, mutassák/mondják, hol tudnád hatékonyabbá tenni a ténykedésed, ill. hogyan kell gyorsan csinálni a gyakorlatban. Tudod, sokan szeretik osztani az észt, miközben esetleg nincs is nekik. Ezek ilyenkor elhallgatnak. Az építő kritika meg hadd szóljon, jól jön.
2: lásd 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!