Az ilyen munkavállalót tényleg nem szeretik?
Arany középút itt is.
Szeretik a munkáltatók, ha valaki okos, talpraesett, ambiciózus, de aki túlzásba viszi, azt nem szeretik. Tehát a túlfényezés, a túl akarás sem mindig célravezető. Legyél motivált, legyen meg benned az akarat, az elhatározás, de azt ne akard minden áron mindenen túlságosan keresztülvinni.
Szerintem te valahol áteshettél a túloldalra és az sem jó. Az sem, ha valaki egyáltalán nem elhivatott vagy nem motivált, de az sem jó, ha valaki túlságosan is az.
Én is ilyen vagyok,nagyon nagyon motivált.
Komplett komoly céljaim vannak egy kiváló életsziínvonalon élni ahol ömlik a Mumsz pezsgő :)
Ez csak egy hasonlat.
Figyelj olyan céget keres aki ezt díjjazza,én hasonlók miatt lettem elutasítva sok helyen mert nagyon lendületes hajtós,törető és túl karrierista vagyok.
Ezt megkaptam,ezek a cégek ,,félnek" hogy nem tudják azokat nyújtani neked amit elvársz,túlkalibrált vagy,mint én.
Ez olyan,hogy egy napszámos nem fog odamenni zimány Lindához mert túl más szinten vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!