Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki nyelvtudás nélkül...

Valaki nyelvtudás nélkül elhelyezkedett külföldön?

Figyelt kérdés

Szeretnék kint dolgozni, mondanom se kell miért! Nincs munkám, így nincs pénzem se. Olyan munkakörre gondoltam ahol nem igénylik a nyelvtudást és kivisznek az adott országba és adnak szállást és némi előleget a fizetésig. Gyári, csomagolós, betanított állásokra pályáznék!

26F

2014. márc. 23. 10:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én így voltam 5 évvel ezelőtt, igen így valahogy hajón mosogatóként. Az első fizetésig "csak" a heti borravalóim voltak.

Ma ez már esélytelen.."mondanom se kell miért!"

2014. márc. 23. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez igy eleg erdekes elkepzeles.Megis ki lenne akkora hulye,hogy pluszban fizessen egy kepzettseget nem igenylo allas betoltesere utikoltseget,raadasul olyannak,akivel meg csak kommunikalni sem tud.

Ha mar kulfoldon tartokodnal akkor lehet,hogy feketen talalnal esetleg mosogato vagy takarotoi allast,de ketlem,hogy fizetest is kapnal erte.Mivel munkakorod alapjan barmikor helyettesitheto leszel,reklamalni pedig nyelvtudas hianyaban nem tudsz.

En is kulfoldon elek,elegge bevett szokas,hogy a kepzetlen,nyelvtudas nelkul erkezo kulfoldieket feketen dolgoztatjak,fizetest viszont nem kapnak,vagy esetleg valami alamizsnat,ami a felet sem eri el egy helyi munkavallalo keresetenek azonos munkakorben.

2014. márc. 23. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!