Online vallalkozasom van de szeretnek melle reszmunkaidos allast vallalni ami altal fiatalokkal talalkozhatok,5letek?
Figyelt kérdés
Tehat nem a penz a cel mert van eleg bevetelem, viszont 22 evesen igenyelnem azt h fiatalokkal talalkozzak... esetleg ismerkedjek
Ezert lenne szuksegem egy olyan reszmunkaidos allasra ami altal folyon talalkozhatok uj emberekkel, leginkabb fiatalokkal...16-22
Gyorsettermek kizarva. Az tul alja
2014. márc. 15. 09:36
1/6 anonim válasza:
Íratkozz fel valami társkeresőre. Nem értem mért akarsz csupán az ismerkedés kedvéért dolgozni...
2/6 anonim válasza:
Milyen online vállalkozásod van?
3/6 A kérdező kommentje:
az most lényegtelen :)
... azért akarok valami melót vállalni, mert akkor akarva akaratlanul is (tőlem függetlenül) történnek körülöttem események, mozgás van...
így meg csak naponta klikkelek párat az egérrel és le van tudva a "munkám" ami nagyon jó dolog, de közben nem értek behatások, semmi emberi interakció.
2014. márc. 15. 22:39
4/6 anonim válasza:
Ha pár klikkelésből megélsz, akkor vagy kamuzol (ezt valószínűsítem), vagy életművész vagy, és utóbbi esetben csodálkozom, hogy nem tudsz 22 évesen fiatal csajokat szerezni. Nekem ennyi idősen nullapénnzzel ezer nőm volt.
5/6 A kérdező kommentje:
ki beszél csajokról? Azt akarom h legyen körülöttem élet...
mind1, ez a kérdés már így is off, választ nem fogok kapni.
2014. márc. 16. 18:36
6/6 anonim válasza:
Akinek "online vállalkozása" van amiből megél,(s nem csak az ölébe pottyant), annak nem probléma az sem, hogy társaságot, mozgalmasságot találjon az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!