Színésznő szertenék lenni, bár elég csekély esélyem van rá. :s Szerintetek csináljam vagy haggyam a fenébe?
Nos az először is tudni kell rólam, hogy 14 éves lány vagyok. Külsőre kicsit husosabb, nem is túl szép, hangom van, csak elég gyenge, szóval még hajtanom kell rá, ha tényleg el akarom érni a célt :)
Nemrégiben elkezdtem egy színészképző-tanfolyamot, amire igazából nincsenek is szavak...
A társaság, a tanár, a stílus, a feladatok, a hely... Minden. Egyszerűen elképesztő a hely :)
Tudni kell rólam, hogy 6 éven át táncoltam, de feladtam, mert nem ment. 2 évig kosaraztam, színtén feladtam.
Mind a kettőnél már az elején éreztem, hogy nem fog menni. Most nem azt érzem, hogy nem fog menni, hanem, hogy még nem megy. Még hajtanom kell teljes erőböl, hinnem kell magamban és végig kell csinálnom :) (tanáromat idéztem :))
Szóval szerintem egész tömören összefoglaltam a dolgot.
A kédésem igazából annyi, hogy mennyire éri meg?
Egyáltalán van valami esélyem?
Valami csöpke remény:s ?
Vagy valami javasslat, akármi...
Végig akarom csinálni most az egyszer!:)
Segítsetek kérlek:)
(Ja még annyit, hogy 5-ös tanuló vagyok, puskázással együtt de amit kell bemagolom, akár vers, akár szerep, mindent elég gyorsan :) )
Hmmm, köszönöm a választ.
Remélem nem vett el túl sok időt az életedből.
Szia! Nem tudom, hogy még aktuális- e a válasz, de nem igazán látom, hogy az év/hónap hol lenne kiírva.
Szerintem ha ezt szeretnéd csinálni és tényleg erre vágysz akkor küzdj érte és eléred a célod. Senki nem úgy születik, hogy tudja. Van akiben meg van a tehetség, van akiben nincs, de ha te úgy érzed, hogy menne, akkor hajrá!Mindig az nyer(szerintem) aki többet tesz és többet küzd érte.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!