Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthon végezhető munka?...

Otthon végezhető munka? Valakinek ez bejött?

Figyelt kérdés
Nagyon sok csalóról lehet hallani meg piramisjátékról, de kiváncsi lennék, hogy van olyan, aki ezzel tudott pénzt keresni hosszú távon? És ha igen, milyen munka volt az? Tudna adni elérhetőséget?
2009. dec. 13. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, én itthon dolgozom már néhány hónapja, de ehhez, amit én csinálok, minimum diploma kell... Privátban elárulom, ha érdekel, hogy mit csinálok.
2009. dec. 13. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
MLM munka? Erről ki tud valamit?
2009. dec. 13. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:

22,45-nek.Engem érdekelne...Ha gondolod,hogy megosztanád velem írj légyszíves egy privát emailt.

35/N

2009. dec. 13. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én láttam egy ilyen reklámot a neten, de nagyon piramisjáték-gyanús.
2009. dec. 13. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy volt ismerősöm webprogramozóként dolgozik otthon, először bejárt, aztán a cég kihelyezte, és azóta otthonról végezheti a munkát, nyilván ehhez képesítés kell.

Nekem apróbb dolgok jöttek be eddig inkább, de csak megbízhatót ajánlok tovább, bár sokat kipróbáltam én is (olyant még nem, ahova előre kell fizetni, azokba bele se kezdj, NEM FIZETÜNK AZÉRT, HOGY DOLGOZHASSUNK).

Szóval amit ajánlani tudnék, az ez a 3 (a negyediket azért nem írom, mert azt épp fejlesztik, és míg az nincs befejezve, addig blokkolták a regisztrációt):

[link] - itt hanganyagokat kell gépelni, rendes szerződés van, magyar

[link] - ez egy kattintós, sokan nem bíznak az ilyenekben, tény, hogy sok a csaló, de ez tényleg fizet, nekem már többször fizetett

[link] - ez egy nemzetközi internetes fotóügynökség, népszerűbb nevén stockfotó oldal, akármilyen fotókat nem válogatnak be, viszont cégek is vásárolnak innen képeket, ha egy képet nem választanak be, leírják a hibáját is, hogy ha tudsz, akkor legyen esélyed javítani

Még ami ötlet lehet, a google adsense reklámok, ahhoz weboldalt kell készíteni, bárhol, és azon elhelyezni ezeket a reklámokat. Ismerősi körben akinek már összegyűlt a kifizetési limit, annak ki is fizették.

Ismerek egy tanítónőt, aki pedig táskákat készít, egész jó kézügyessége és kreativitása van hozzá, veszik is tőle, szóval ez is egy lehetőség, ha van ilyenhez affinitásod.

Taníthatsz is magánórában valamit, de az a gond ezzel, hogy kevés pénzből az emberek erre már nem nagyon áldoznak, csak ha másképp nem tudják megoldani és sürgős.

2009. dec. 13. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
A gepelo.hu jól hangzik!
2009. dec. 14. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!