Menyit keresnek, most FBŐ örök a rendörségnél?
Ez engem is érdekelne!Volt valaki a tájékoztatón? Én sajnos nem jutottam el mert dolgoztam :(
Kíváncsi vagyok ,hogy milyen juttatásokat kap az ember,illetve kapna-e valami elhelyezést például rendőrségi szállón ami fontos mert nem mindenki pesti? Illetve tovább lehet-e tanulni, vagy később átlehet-e menni hivatásos állományba, valamilyen belső átképzésben? Ha valaki tud valamit köszi!!
A fizetés közalkalmazotti bértábla szerint alakult+ caffeteria! Tehát nem sok, ugy emlékszem volt lehetőség szállon történő elhelyezésre de csak a szabad férőhelyek függvényében! Nem igazán lett volna külsös mert a rendőség állományába tartoztál volna mint FBŐ! Én akor nem éltem e lehetőséggel, de nem igazán bántam meg! A tájékoztatást tartó alezredes is elmondta nem fizetnek sokat, sőt elég kevesett pozotivumként csak azt tudta emliteni, hogy biztos bejelenett hely, fizetet szabdság, és táppénz tehát minden a leghivatalosabban! Én már kb. fél éve jártam a tájékoztaton ezért nem feltétlen emlékszem már mindenre, de kb ez volt a lényeg. A munkaügyi központ facebook oldalán jelennek meg időközönként a felhívások hogy a BRFK, FBŐ őröket kerres!
Volt valami szó arról is hogy ha elvégezted ezt az egészet akor üres férőhelyek függvényében kérheted áthelyezésed vidéki kapitányságokra (ahol van FBŐ) és akkor nem kell Budapesten "dolgozni"
Kb 2012-13ota csak munkavállalók lehetnek pedig még a takarító neni is közalkalmazott hehe
99%-uk kapitányságok kapujára kerül ő fogadja a betérőket nna 1-2 evnel tovább senki sem bírja..
fizu 100korul de eü és elméleti vizsga évente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!