Ausztriai vendéglátásban ezek a munkakörök mit is takarnak?
Figyelt kérdés
Chef de partie
Chef de rang
Entremetier
Restaurantfachmann
Ordinationshilfe
Souschef
Patissier
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét, mindenkinek fog menni a zöld kéz!
2014. márc. 5. 08:24
1/3 anonim válasza:
Ha még a munka nevét sem tudod lefordítani, ne járasd le magad. Semmi esélyed.
2/3 A kérdező kommentje:
dolgoztam már külföldön, van nyelvvizsgám,és jól is beszélem a németet, eddig is pincérkedtem és nem volt gond. szimplán csak ezekkel a kreált munkakörökkel nem vagyok tisztában
2014. márc. 7. 18:36
3/3 anonim válasza:
Részlegvezető, vagy party-séf. Halas, húsos, köretes, desszertes részlegek vezetői (vagy egy-egy ember).
Fő pincér
Kezdőszakács
Éttermi szakember(bárpultos+barista+mixer stb)
Kordinációs kisegítő( ezt úgy képzeld el mint aki a strandon a belépőt szedi vagy valami hasonló)
Sous chef: a séf általános helyettese. Ma sokszor úgy működik, hogy van egy névleges séf, de a konyhát valójában - fizikailag és gyakorlatilag és felelősség szempontjából is - a sous chef viszi, azaz ez ma egy hangzatos név rengeteg munkával.
És a cukrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!