Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit vegyek fel egy modell...

Mit vegyek fel egy modell castingra?

Figyelt kérdés

Behivott egy modellugynokseg beszelgetesre. Arra kertek hogy olyan ruhaba menjek amiben jol latszik az alakom. Szerintetek mit vegyek fel? Nem akarok kihivo miniruhaba menni,mert abba kurv.as lennek,es nem akarok rossz benyomast kelteni. Esetleg ruha osszeallitas,link is johet. Koszi elore is.

20/L

2014. febr. 28. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

1. Már nem vagy kamasz.

2. Ez a gyerekvállalás főtémán belül található, szóval ha csak nincs egy kamaszkorú gyereked (ami ugye lehetetlen), vagy nem a kistesóddal kapcsolatban akarsz kérdezni, akkor eltévesztetted a házszámot.

3. Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól látszik az alakod. Ez szerintem elég egyértelmű. Miniruhában tényleg ne menj, mert az közönséges, viszont nem hiszem el, hogy nincs egy feszülős nadrágod egy testre simuló felsővel, ami még jól is áll. Komolyan, 20 évesen azért ennél lehetnél kicsit önállóbb és talpraesettebb, mert így sem a modellszakmában, sem a való életben esélyed nincs a túlélésre.

2014. febr. 28. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen az alakod...

De például egy nagyon feszes streccs farmerrel és egy ujjatlan, testre simuló vagy hosszú ujjú testre simuló felsővel könnyedén ki tudod emelni az alakodat.

2014. márc. 1. 08:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem rúdtáncos lesz ez a modell állás?
2014. márc. 1. 08:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem,nem rudtancos. :D

Jo az alakom. 170cm es 47 kg vagyok.

Egy feszulos farmerre meg egy simulos felsore gondoltam.

2014. márc. 1. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad khmm.. kihasználni, informáld le őket," murvás" öltözék kizárt. Am dobj egy üzit :D 25f
2014. márc. 1. 22:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Sikerült.Megfeleltem. :)

Kezdődhet a modell tanfolyam!

2014. márc. 13. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Fizetős az a modell tanfolyam?

Nem akarlak elkeseríteni meg vészmadárkodni, de ha az akkor mindenki "megfelelt" volna akit az oroszlán nem sírva enne meg...

Volt igazi modell barátnőm, pontosan láttam hogyan működik a dolog. A nem elég szép lányokat bepalizzák, hogy fizesség a portfóliót meg a tanfolyamot, míg az igazán szép és tehetséges lányoktól eszük ágában sincs pénzt kérni, sőt, harcolnak értük az irodák, hogy megszerezzék őket.

2014. márc. 13. 21:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem kell fizetnem érte. :)

Csak 3 hónap kell míg megtanítják,mindazt,amitől igazi modell lehetek.

2014. márc. 14. 16:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Elég naiv vagy 20 éves létedre :) De azért jó szórakozást, aztán nehogy pofára ess :)
2014. márc. 16. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Te pedig irigy! Ugy látom savanyu a szolo.... :D
2014. márc. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!