Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A legtöbb diákmelóra miért...

A legtöbb diákmelóra miért csak fiúkat keresnek?

Figyelt kérdés

Raktározás, éjszakai műszak, zebrán átsegíteni utasokat. Akárhányszor olvasom a hirdetéseiket mindig csak fiúknak. A lányok is megtudják ugyanezeket csinálni. Vagy, ha van munka más szövetkezetnél, akkor az újakat nem hagyják érvényesülni, mert például én még egy önéletrajzomra sem kaptam választ pedig több tucatot küldtem, hogy dolgozni szeretnék.

20/L

2014. febr. 26. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek jórészt fizikai munkák. Na meg éjszakai, és ők sem vennék szívesen, ha éjszaka megtámadnának, és megerőszakolnának egy alkalmazottjukat.
2014. febr. 26. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De hány tucat nő van, aki dolgozik boschba, shinwába még a remybe is és nem hal bele a fizikai munkába. Nem évekről lenne szó, hanem pár alkalomról én bírtam a Hűtőházat is amíg 39.1es lázam nem lett szorgalmasan bejártam. A lányok is tudnak dolgozni, nem csak ezt az eladom magam, hostess vagyok munkát végezni.
2014. febr. 26. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy tudsz dolgozni Te is, nem errol van szo. Munkaltatoi szempontbol inkabb arrol, hogy olyan alkalmazottat vegyunk fel aki egy adott fizetesert a leheto legtobb munkat el tudja vegezni. Nyilvanvaloan Te mint lany nem birsz el egyszerre harom dobozt mondjuk, mint egy fiu, hanem csak egyet. Ebbol kovetkezik hogy egy fiu helyett harom lanyt kell alkalmazni ugyanarra a munkara. A lany is el tudja vegezni, csak eppen lassabban. Ezert nem vesznek fel lanyokat ilyen melokra.
2014. febr. 26. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan volt úgy, hogy nonstop büfében megtámadták a cigányok az unokatesómat, utána úgy kellett összerakni a beosztást, hogy éjszakára csak fiúk legyenek, aztán volt belőle a dünnyögés. Amikor elment, eleve inkább kisebbségit vettek fel, mert őt legalább nem támadják meg.
2014. febr. 26. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Pénztárosnak, bolti eladónak gyakran keresnek lányokat is.
2014. febr. 27. 02:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Lány vagoyk diákmunkásként voltam felszolgáló, mezőgazdasági munkás, pénztáros, szórólapozó, hostess, irodai dolgozó. 16 éves koromtól egészen 24 éves koromig mindig volt munkám.

26/L

2014. febr. 27. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!