Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthoni munkaajánlatáról...

Otthoni munkaajánlatáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem pár napja otthoni munkára, adminisztratív feladatok címszóval volt hirdetve. Ma kaptam értesítő e-mailt amiben leírja,hogy mindössze 600 ft-ot kell befizessek és napi akár 5000 ft-ot is kereshetek. Oké,hogy 600 ft nem a világ vége, de az e-mail címén és "nevén" kívül semmi mást nem tudni. Állítólag,amint utalom a pénzt,jön a munka. Elég szkeptikus vagyok. Vélemények,tapasztalatok?

Ez is csak egy újabb átverés lenne?

2014. febr. 25. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek általában úgy működnek, hogy úgy kereshetsz napi 5000 forintot, hogy keresel még embereket, akikkel eljátszod ugyanezt, vagyis 600 forintért elárulod nekik, hogy ha 600 forintot kérnek emberektől, akkor akár napi 5000 forintot is kereshetnek.
2014. febr. 25. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
átverés, első jól leírta, az lesz a munkád, hogy te is átverj másokat.
2014. febr. 25. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Es kerdezted, hogy miert kell fizetned? Mit valaszolt?
2014. febr. 25. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem igazából, ezt is egy mellékletben csatolta (kb 5 oldal) és ebben valami olyasmi volt,hogy regisztrációs díj. Minden esetre én úgy vagyok vele, ha pénzt szeretnék keresni,akkor ne én fizessek már még azért,hogy küldözgetem helyette az üzeneteket.Ezt a lehetőséget inkább kihagynám.
2014. febr. 25. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!