Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyáltalán érek ezzel valamit?...

Egyáltalán érek ezzel valamit? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Általában interneten keresek állás, vittem már be személyesen is önéletrajzot,de furcsán néztek rám, hogy ezzel a végzettséggel én mit akarok itt?!. Van itt olyan aki úgy szerzett munkát, hogy pl csak úgy bement mondjuk a 100 ft-os boltba, elmondta mit szeretne, beadta az önéletrajzát és sikerült? Mennyire számít a végzettség?

2014. febr. 24. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
attól függ milyen végzettség.
2014. febr. 24. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Érettségi+ OKJ banki szakügyintéző. Ezzel pl egy kissebb vegyesboltba, mint a 100-as?
2014. febr. 24. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor nem kell hangoztatni a nem odaillő végzettséget, tagad le úgy hamarabb felvesznek
2014. febr. 24. 09:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak az érettségi bizonyítványomat mutassam be? Érettségivel hamarabb labdába rúghatok, mint OKJ-s papírral?
2014. febr. 24. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:

100 Ft-os boltba, eladói pozícióba eladói végzettség kell.

Csináld meg, egy OKJ-s tanfolyam, pár tíz ezer, és ez minden eladó munkához kell.

2014. febr. 24. 10:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert hónapok óta úgymond "támadások" érnek, hogy mi az, hogy még nem találtam munkát, más nem csak keres, de talál is! Tanfolyamra én is gondoltam, csak ahhoz meg nincs elég pénz, a munkaügyibe meg egyelőre nem jutottam be, támopos tanfolyamra. Sokan mondták, hogy: Személyesen nem adtad be ide-oda?

Én meg nem tudom, hogy ezzel hová adjam be személyesen. Bankba lehetne, de általában ügynöki munka lenne, az nálam nem fekszik, főleg ha jutalékos a rendszer.

2014. febr. 24. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Bankban körberöhögnek egy ilyen végzettséggel.

100 Ft-os boltba se érdemes beadni. Olyan helyre menj, ahol alkalmaznak embereket, pl hotel. Oda kell londíner, recepciós, reggeliztető..

2014. febr. 24. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Melyik környéken laksz? mert felénk sajnos senkinek nem mondják ezt. Pályakezdő vagy?
2014. febr. 25. 01:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok
2014. febr. 25. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!