Valóban ilyen jól fognak keresni a pedagógusok 2015-től?
2014. febr. 20. 15:09
1/9 anonim válasza:
Tehát ez jó? Németországban egy "Mesterpedagógus" 5ezer euró felett kap egy hónapban.
2/9 anonim válasza:
Ezek bruttó bérek, ez az egyik, a másik pedig, hogy mesterpedagógus kategóriába lehetetlen bekerülni. Ez az egész táblázat csak arra jó, hogy mesterségesen gerjesszék az ellenérzéseket a pedagógusokkal szemben.
3/9 anonim válasza:
Most 240 ezer ftot keresek, 2015-től ez 254 ezer lesz. Ezt nem mondanám akkora emelésnek!
4/9 anonim válasza:
3-as: Honnan tudod? Már feltöltötted a portfóliódat, és át is soroltak? Az lehetetlen.
5/9 anonim válasza:
Dehogy soroltak, nem is fognak egyenlőre. Ez a Pedagógus I. bére most és 2015-ben!
6/9 anonim válasza:
Amúgy nincs is hova töltenem, mivel a Szakszolgálatokra még nincs is kidolgozva!
Csupán annyi, hogy kötelező a szakvizsga, elvették mindkét pótlékunkat (kül. szakértelem+gyógyped).
Valamint a szabadságunk 21! nap lett!
Király!
7/9 anonim válasza:
Én is szakszolgálatnál dolgozom. Éppen van hová feltölteni, mert megkaptam a felületet, csak az nincs meg, hogy mit töltsek fel. Szerintem is szuper!!! Különben nem minden szakszolgálat értelmezte úgy, hogy nem jár a pótszabadság. Nekünk nem jár, de van ahol meghagyták.
8/9 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy nincs mit feltölteni. A szabadság egységesen nem jár (bár mi még harcolunk érte).
9/9 anonim válasza:
Azt még nem lehet tudni. Az attól függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!