Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csalódtál az FLPben?

Csalódtál az FLPben?

Figyelt kérdés

Volt-e már olyan, hogy egy terméke nem vált be? Nem ment az üzletkötés?

Megkérném azokat, akik most foglalkoznak vele, hogy itt most ne meggyőzni próbáljanak, mert abból hallottam már eleget. most kíváncsi volnék az ellentáborra.

2009. dec. 9. 15:41
1 2
 11/12 anonim válasza:
A termékeik tényleg kiválóak, de ebből megélni a mai magyarországon szerintem lehetetlen. Senki nem akart venni semmit, és idővel már erőszakosabban is szinte naponta hivogatni kellett a barátainkat a mentorok tanácsára. A terméket ajánlom de az üzletet nem. :)
2011. okt. 3. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Én többször voltam már előadásokon, mert valahogy mindig belefutottam.. nem tudtam hova megyek(ezt amugy inkorrektnek tartom). Ami nem vált be: Forever Kids. egy nagy nulla. Aki eladta igért fűt fát, aztan ugyanúgy beteg lett a kisfiam, mintha semmit nem szedett volna. A legnagyobb baromság az egészben, hogy a paliravett ügynököket úgy beetetik, hogy ez mennyire király, hogy a végén elhiszik és hisznek benne vakon. Aloe First- fújják a szájukba, még a gyereknek is mindenre jo csodaszer... aha... csak épp KÜLSŐLEG használható és tartalmaz olyan tartósítószert ami formaldehidet bocsát ki magából. Drága és koránt sem olyan egészséges mint ahogy hirdetik.
2017. jan. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!