Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bebuszozzak állásinterjúra?

Bebuszozzak állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Munkát keresek de a városban nem nagyon kapok. 25 km-re levő megyeszékhelyre kell bebuszoznom. Be kellene mennem ma is, plusz helyijáratozni az 1000 ft oda-vissza. (de csak azért ilyen olcsó mert még diák vagyok). Csak elbeszélgetés lenne, és rajtam kivül lesznek még minimum 15-en.

Holnap is be kell buszoznom egy másik munka miatt,ott az én döntésemre várnak, hogy elfogadom e az állást. (Biztosítói meló, de van egy havi fix, és arra jön a jutalék).

Valószínűleg a héten még be kell menjek más állásinterjúra,az is minimum 400 ft.

Plusz erkölcsi bizonyitvány stb.

2014. febr. 10. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen "aprópénzes" megoldások is problémát jelentenek jelenleg, akkor az nem sok jóval kecsegtet a "csak a Te döntésedre várnak" c. egyébként bárhol, bármikor elérhető biztosítói ügynöki munka kezdő támogatást(esetleg visszatérítendő) követő jutalékos rendszere után fizetendő komolyabb összegekre vonatkozólag sem, a maga havi pár tízezres költségével.
2014. febr. 10. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos a munkakeresés sincs ingyen. Ami tudom, hogy pont egy álláskeresőnek kifejezetten nagy teher lehet, de sajnos ez van, ilyen világban élünk.

Azt írtad, van egy hely, ahol megkapnád az állást, csak a te döntésedre várnak. Kell az az állás? Mert ha igen, akkor felesleges a másik két helyre elmenni.

2014. febr. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!