Bebuszozzak állásinterjúra?
Munkát keresek de a városban nem nagyon kapok. 25 km-re levő megyeszékhelyre kell bebuszoznom. Be kellene mennem ma is, plusz helyijáratozni az 1000 ft oda-vissza. (de csak azért ilyen olcsó mert még diák vagyok). Csak elbeszélgetés lenne, és rajtam kivül lesznek még minimum 15-en.
Holnap is be kell buszoznom egy másik munka miatt,ott az én döntésemre várnak, hogy elfogadom e az állást. (Biztosítói meló, de van egy havi fix, és arra jön a jutalék).
Valószínűleg a héten még be kell menjek más állásinterjúra,az is minimum 400 ft.
Plusz erkölcsi bizonyitvány stb.
Sajnos a munkakeresés sincs ingyen. Ami tudom, hogy pont egy álláskeresőnek kifejezetten nagy teher lehet, de sajnos ez van, ilyen világban élünk.
Azt írtad, van egy hely, ahol megkapnád az állást, csak a te döntésedre várnak. Kell az az állás? Mert ha igen, akkor felesleges a másik két helyre elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!