Hogy a legegyszerűbb munkát keresni?
Jó, most ehhez hasonló kérdéseket már sokszor feltettek, meg elég láblógatósan hangzik, de tényleg, hogy?
Budapesten szeretnék találni egy olyan munkahelyet, ahol fix havi fizetést kapok, nem órabért, és a dolog igen sürgős, jó lenne, ha már egy-két napon belül kezdhetnék.
Nézegetem a netet, de itt vagy csak ilyen kamu munkák vannak, vagy azt se tudom mi az, nem hogy értsek hozzá, vagy x éves gyakorlattal keresnek, vagy már megint fejvadász cégen keresztül megy, ergo órabéres.
Most ha újságban nézném, azt hogy, minden kerületnek saját újsága van, vagy van egy marha nagy aprós újság az össze Budapesti állás ajánlattal?
Aki tud valami okosat, az írjon légyszi!
Nem tudom milyen jellegű munkát akarsz, de sokszor az is lehetőség, hogy te keresed fel a cégeket, beadod az önéletrajzod és vársz.
Ha sürgősen kell vmi munka és akkor javaslom a gyorséttermeket, szinte mindig van felvétel a nagyobbakban (igaz, itt órabéres lennél), ill. meg lehet próbálni plázákat is, sok helyen van kiírva, hogy eladót keresnek.
van egy uszodamesteri papírom, meg egy bsc-s biológia diplomám.
A Plázás megoldásra már én is gondoltam, csak reménykedtem, hogy valami általános, biztos apróhirdetéses oldal, vagy újság van, mert úgy lehet, hogy egyszerűbb lenne.
De úgy fest csak az van, amire én is jutottam.
Azért köszönöm a segítséget :)
Még az órabér is jobb, mint ha csak jutalékrendszerben dolgoznál, szerintem becsüld meg ezt is.
Minden módszert próbálj ki, valami csak összejön.
minden fix munka órabéres. Megmondod, hogy mennyi nettót akarsz, amit elfogadnak vagy sem. Aztán leosztod, hogy hány órát dolgozol és az lesz az órabéred.
a biológiás diplomáddal milyen munkaköröket tölthetnél be?
hát nem sok mindent, a bsc még semmire sem jó, ezért most csinálom az msc-t. Persze ezt tudtuk előre, nem az a baj, de egy csomó ember nem rendelkezik diplomával, sőt szakmája sincs, mégis dolgozik.
Igen, igen, de ezek nagyon bizonytalanok. Valami fix, biztos munkahelyet szeretnék, ahol később majd akár fizetett szabadságot is kivehetek.
kozigallas.gov.hu oldalon pl. találhatsz közalkalmazotti állásokat. Meg a profession.hu-n is vannak jók, nyugodtan elmehetnél titkárnőnek, hisz értessz a számítógéphez. nem?
vagy ha fiú vagy, akkor bocsi :-) ebből a sz.p-ból a lányoknak jobb, ők könnyen elmehetnek ilyen helyzetben titkárnőnek, banki ügyintézőnek, telefonos ügyfélszolgálatra...
"hát nem sok mindent, a bsc még semmire sem jó...
Persze ezt tudtuk előre,..."
akkor meg mit siránkozol.
Mellesleg az olyan munkákra ahova nem kell semmi, oda nagyon sokan jelentkeznek, így kisebb az esély mint szakmával.
tudnod kellett előre így azt is, hogy nem fogsz vagy csak nagyon nehezen melót találni.
KEDVES UTOLSÓ!
Nem siránkozom, pusztán egy munkát szeretnék találni addig, amíg be nem fejezem a tanulmányaim második felét.
A felsőoktatás átalakult, ez van.
Persze elmehettem volna valami szakmunkásnak, csak ez nekem kevés.
Arról meg hogy nem előbb születtem igazán nem én tehetek.
Ez egy kérdés volt. Egyértelmű, hogy ha semmi sem jön, majd elvállalok valamit, de ha egy mód van rá, olyat keresek, amilyet én szeretnék.
Ha nem tudsz egy normális választ írni, akkor miért nem mész inkább valami értelmes dolgot csinálni?
NOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!