Ha ingyenes szakmai tanfolyamon tanulnék a munkaügyi központon keresztül, el tudnék vele helyezkedni? Bővebben lent.
Nem fognak beiskolázni! Ezt már most megmondom neked!
Érettségim és 1 okj-s szakmám van. 1 éve vagyok álláskereső! Már legalább 10x voltam bent, hogy szeretnék menni oktatásra... Utoljára azt mondták, ne menjek mert felesleges, úgyis azokat taníttatják akinek 8 általánosa van....
Én 2013-ban végeztem így egy vendéglátóit 19 évesen és ugye volt evben 0 gyakorlat kivéve az iskolai.. 10 hónap volt az egész..pultos/ bolti pénztáros ez lettem. Olyan iskolában volt az oktatás,ami ilyen vendéglatós.. Aztán miutánmeg lett a munkaügyi behivatott mindenkit,hogy van lehetőség annak a bárnak a tulajai jöttek oda és mindenkit egyesével megkérdeztek h mik az elképzeléseink..
Direkt úgy formáztam a dolgokát,hogy nekik jó legyen,direkt úgy válaszoltam,csak,hogy felvegyenek..
De abba a bárba inkább azt a gyereket vettéjk fel,aki annak az iskolának a tanuloja volt 4 évig..
Én másik iskolában végeztem a 4 évet érettségivel..
Nyilván lehet,hogy a vendéglátós iskolának van vmi kapvsolata a bár tulajával ( de az egyébként akkor nyilt 3 éve) de lehet h van éttermük is nem tudom gondolom voltak tanulóik az iskolából.
Röviden,hiába a munkaügyi általi végzettség ugyan olyan eséllyel indulsz mintha nem a munkaügyi sehitene..
Ugyan ugy felvették a 0 vagy kicsit több deiskola általi gyakorlati tapasztalattal rendelkező kölyköt,engem nem,pedig aztgo doltam a mnkaügyisekkis előnyben vanak! 2014 éve 2 éve dolgozom egy automatikai dolgokat gyárto cégnel 22 évsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!