Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba beleírjam ezeket?

Önéletrajzba beleírjam ezeket?

Figyelt kérdés

Van több okj-s vizsgám, viszont pár éve itthon vagyok nincs munkám, de nem lustálkodom van egy családi "vállalkozásszerűség" amiben rendesen kiveszem a részem, főleg nyáron mivel akkor vannak vendégek, és emellett már évek óta foglalkozom internetes kereskedelemmel (nem nagy értékű dolgok inkább alacsonyabb árú használt cuccokat árulok) de ezek közöl egyik sem hivatalos munka....

Viszont valahogy szeretném beírni az önéletrajzomba, nehogy azt higgyék, hogy nem dolgoztam semmit. Szerintetek beírhatom?

2014. febr. 4. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

hát az internetes kereskedést semmiképp se...

A családi vállalkozásnak azt a részét vedd bele, amilyen helyre jelentkezel. Mi a szakmád és mi a vállalkozás?

2014. febr. 4. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Az OKJ-s tanfolyamokat is csak akkor ha kötődnek a munkához, egyébként max a hobbi vagy az egyéb képzettségek rovatba egy szó. Hogy interneten kereskedsz, vagy hogy otthon segítesz a családi vállalkozásban, ezt nem írnám be, ezt szóban elmondhatod, de egy CV-ben hülyén nézne ki.
2014. febr. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!