Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudok Norvég, Svéd...

Fengou kérdése:

Hogyan tudok Norvég, Svéd illetve Finnországi kamionos állást vállalni?

Figyelt kérdés
Milyen feltètelek vannak? Hol lehet èrdeklödni,milyen àllàsközvetítök foglalkoznak ezzel?
2014. febr. 3. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt bővebben kifejtenéd? Mindennel rendelkezel? Jogsi, kocsi, rengeteg pénz, perfekt Angol vagy Német nyelvtudás, fiatal, gyakorlott, rugalmas, elkötelezett vagy?
2014. febr. 4. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én most helyezkedtem el egy külföldi cégnél. Alapszabály: ahol magyar közvetítő, magyar menedzsment vagy vezénylő van, oda nem szabad menni. Szinte biztos a lehúzás, szívatás. Parkolókban érdemes tájékozódni, kérdezgetni a kollégákat. Jó helyeket nem fognak meghirdetni. Vagy egyszerűen felhívod a kinézett firmát, vagy küldesz egy angol/német nyelvű önéletrajzot. Az internet korában ez nem lehet akadály. Legrosszabb esetben törlik vagy a kukába dobják. De lehet szerencséd is és felhívnak. Ne foglalkozz állásközvetítőkkel, csak levesznek.
2014. febr. 6. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:
C,E jogsim van. ADR-em (küldeménydarabos) Jelenleg is kamionozok. Angol alapom van.
2014. febr. 12. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező! 3-as. Ez így első olvasásra elég szűkszavú és vérszegény! Brutális elhatározással, legalább 2 ezer Euró készpénzzel, erős középfokú Angollal vagy némettel lehetne esetleg belevágni! (legalábbis szerintem).
2014. febr. 13. 01:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kellenek ilyen "brutális" dolgok ehhez. Ha kamionozol és jársz ezekbe az országokba is, ha van időd hétvégén vagy útba esik egyszerűen besétálsz egy kinti firmához: itt vagyok. A legrosszabb esetben elküldenek. Nagyon sok helyen keresnek sofőrt. Nem kell hozzá valami nagyon erős nyelvtudás (persze minél jobban tudsz annál jobb) végtére is sofőr állásról beszélünk, értsd meg a feladatokat, tudj kommunikálni. Akkor szabad csak kimenni, mikor kezdeni is tudsz, ne kelljen sokat motelben ácsingózni, meg hasonlók. Először úgyis kocsival megy ki az ember, mert a repülőre nem fér fel a sok cucc. Azért Skandináviába kiautózni nem sokezer euró.
2014. febr. 13. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!