Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen állás lehetöségek...

Milyen állás lehetöségek vannak veszprém vagy fejér megyében?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok,albérletben élek Várpalotán.A leépitések folyamán kültek el a munkahelyemröl.Veszprém vagy fejér megyében szeretnék elhelyezkedni.Léci segitsetek nekem.
2009. dec. 6. 18:14
 1/5 A kérdező kommentje:
1 csomo internetes oldalt átnéztem,de nemtaláltam semmit.
2009. dec. 6. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Munkát szerintem nem itt kell keresni, és nem is itt fogod megtalálni.
2009. dec. 6. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban teszed ha Várpalotáról elköltözöl. Máshol sokkal több esélyed lenne bármire is. Az egy kihalt unalmas hely.
2009. dec. 6. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd át újra az Internetes oldalakat, mert azért akad 1-2 munka. Járd végig a plázákat, több helyen ki van írva, hogy eladót keresnek.

Ha van vmi konkrét elképzelésed, hogy hol szeretnél dolgozni, akkor add be az önéletrajzod, akkor is ha éppen nincsen munkafelvétel.

Nem könnyű munkát kapni, de azért nem lehetetlen.

Ha nagyon kell vmi, akkor érdemes a várpalotai Tescoban is érdeklődni...

2009. dec. 7. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tegnap láttam a jobline.hu-n székesfehérvári hirdetést. Adminisztratív munkakör. De ha nem dolgoztál még irodában, akkor biztos van fehérváron, v. Veszprémben, vagy Várpalotán Meki, Burgerking v. Tesco, Auchan. Ezekben tuti kapsz munkát, míg találsz valami optimálisabbat.
2010. febr. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!