Bruttó 200. 000 nettója?
Figyelt kérdés
jan 22-én kezdtem bruttó 200.000 a fizetésem,főnököm azt mondta az nettó 131.000,ma megkaptam 8 munkanapra a januári fizetésem amire 38.000-at utaltak. Na most ha a nettó fizetésem elosztom a januári 23 munkanappal,az is 6000 ft/nap,és 48.000 akkor a 8 munkanapra,szóval szerintem keveset utaltak,szerintetek? Marha jó ha első fizum után mehetek a pénzügyre:(2014. jan. 31. 19:38
1/3 anonim válasza:
Nézzed meg a bérpapírodat szerintem, abban benne kell lennie mindennek.
131k a nettója igen, január 23 munkanapos volt (ebből 1 munkaszüneti nap)
131.000/23=~5695 Ft
De még az is 8 munkanapra 45565 Ft
Viszont nem lehet, hogy mivel előbb utaltak, ezért nem a teljes havit fizetik és majd a köv hónapban kapod? Mi van a bérpapírodon?
2/3 A kérdező kommentje:
ki kellett tölteni a jelenlétit teljes hónapra,a mai napot is előre beírtuk,havi jelenléti van így nem gondolnám hogy 1 napot áttennének következő hónapra,köszönöm válasznod,én nem értek hozzá de én is így gondolkodtam ahogy te,hétfőn megnézem a bérpapírt,nagyon el vagyok keseredve:(
2014. jan. 31. 20:32
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális ha bérkérdésben a bérügyre mész. Pláne ha új vagy. Én még több év után is elmegyek, ha valamit nem értek a papíron (állandóan változik valami), ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!