Tényleg kell ilyen papír (igazolás) gyorséttermi munkához? Aki gyorsétteremben dolgozik, írna?
Gyorsétterembe jelentkeztem diákmunkára, azt hittem elég az eü. kiskönyv + tüdőszűrő, de azt mondta a diákszövetkezetben a csaj hogy ez nem elég; kell az üzemorvos által kiállított alkalmassági papír.
Ez igaz? Tényleg kell ilyen papír? Mert én még sosem hallottam róla, meg az egyik csaj a pultnál (ott dolgozó) azt mondta neki se volt ilyen, elég volt az hogy az eü. kiskönyvbe bele volt írva hogy "alkalmas" + pecsét doki aláírása stb.
Vagy ez gyorsétteremtől függ?
Hivatalosan mindenhol kell, de sokan nem foglalkoznak vele!
Egyébként eü. kiskönyvbe a doki ír bele és pecsétel! Ezt évente kell amúgy ismételni. De ne aggódj semmi extra meg nézi a kezedet, hogy nincs-e rajta valami gombásodás vagy hasonló, talán vérnyomást mér, meg megkérdezi van e valami bajod, vagy milyen műtéteid voltak, van e valami korlátozásod vagy allergiád. Aztán ennyi!
Végülis Magyarország Budapestből áll!!!
Üzemi orvos amúgy meg minden cégnek magának kell biztosítani ergó változó, hogy melyik cégnek hol van!
Na épp ez az!!
Hogy van pecsét benne, és bele van írva a kiskönyvembe hogy "alkalmas" van 2 helyen pecsét, aláírás stb... érvényes, novemberben lett csináltatva de akkor mégsem mentem el dolgozni mert jöttek a zh-áradatok... így lett megcsináltatva.
de a diákszöv.ben ragaszkodtak egy külön papírhoz aminek valami "alkalmassági" a neve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!