Ha nincs előírva, hogy milyen formátumban küldendő az önéletrajz, akkor melyikben szoktátok küldeni: DOC, DOCX, PDF, RTF?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 12:01
1/16 anonim válasza:
Doc de figyel arra, hogy 19970-2003 formátum legyen, azt már a böngésző is képes megnyitni.
3/16 anonim válasza:
PDF. A doc fájlba bárki belenyúlkál. Aztán ha éppen nem az olvassa először akinek kellene, akkor ki tudja mit ír át benne hogy még véletlenül se legyél alkalmas a munkára... (hanem pl.az ismerőse)
4/16 A kérdező kommentje:
Írásvédelemről hallottál már? :D
A PDF-et is lehet szerkeszteni. ;)
2014. jan. 30. 12:14
5/16 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én PDF-be nem tudok úgy belenyúlni hogy átírom a szöveget. Lehet én voltam eddig béna
6/16 anonim válasza:
Nálunk a cégnél nem szokták kikötni de aki nem pdf-ben küldi az instant kuka. Akinek ennyi sütnivalója nincs annak nincs helye nálunk.
7/16 anonim válasza:
PDF-ben elegánsabb, a formázás sem esik szét
Fejvadász cégek MS Word -ben szokták kérni, mert ők kiszedik az elérhetőségeidet a CV-ből, és úgy küldik tovább
8/16 anonim válasza:
Docban szoktam küldeni, eddig igen magas arányban visszajeleztek, úgyhogy nem lehet belőle probléma.
9/16 anonim válasza:
Fura, de pdf-et nem tudják mindenhol megnyitni. Ezt mondta egyik ismerős, hogy mindig mondták neki hogy nem tudják elolvasni az önéletrajzot.
10/16 anonim válasza:
Nem tudom, tőlünk nyugatra is doc-ban kérték az önéletrajzot tőlem.
PDF meg, ahogy írták sokszor meg se nyílik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!