Át tudok menni másik szakra?
Figyelt kérdés
Jelenleg reggeles vagyok(grundfos,állandó szakok) de összekaptam a csop.vezetővel és inkább át mennék másik szakra(éjszakás),kivel tudom elintézni vagy egyáltalán,hogy megy ez?2014. jan. 29. 19:12
1/3 A kérdező kommentje:
még egy kérdés:
ugye 25% az éjszakás pótlék...akkor 129500(alapbér bruttó) x 1,25..így kell kiszámolni?
2014. jan. 29. 19:18
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Az esti pótlékot jól számolod, egyszerűen felszorzod vele, mintha annyit keresnél. Persze szabadnapokra az alapot kapod, arra nem raknak pótlékot.
Hogy hogy tudsz átkerülni másik beosztásba, az erősen az adott cégtől függ. Beszélj a főnököddel, vagy ha vele nem megy, akkor a főnököd főnökével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!