310. 000 bruttó kezdőfizetés mennyire számít jónak egy gépészmérnöknél?
Figyelt kérdés
Első munkahely, friss diploma, 310.000 + juttatások. Mennyire mondható jónak ez a fizu?2014. jan. 27. 13:03
1/22 anonim válasza:
Szerintem mai piaci viszonyokat tekintve pályakezdőként nem rossz egyáltalán.
2/22 anonim válasza:
Szerintem kezdő fizunak valóban elég jónak számít!
3/22 anonim válasza:
Pályakezdőnek és első munkahelynél, ismerve a mai magyar viszonyokat nagyon is jó bér ez.
4/22 anonim válasza:
Egy statisztika szerint (ha érdekel, linkelhetek), a friss diplomások között az informatikus szektor keres a legjobban nettó 212.000(átlag) majd a műszaki és a gazdasági szektor.
Ha ezt a bért Magyarországon kapod, ott ne hagydd az állást, mert ez brutálisan az átlag felett van, grat.!
6/22 A kérdező kommentje:
Igen, Magyarországon, egy német multi.
2014. jan. 27. 13:25
7/22 anonim válasza:
Nekem két szülőm ennek a felét nem keresik meg most együtt.
8/22 anonim válasza:
# 7/7 Időpont ma 14:04
Na megint jönnek a bér összehasonlítók.
9/22 anonim válasza:
ez kimagaslóan jó bér pályakezdőként!
nagy gratuláció, becsüld meg
10/22 anonim válasza:
Tudom hogy nem leszek népszerű de a kategóriában átlag alattinak számít, azok kapnak ennyit akiknek szerényebb a nyelvtudása.
Ha angol és német felsőfokúd is van valamint rendesen tudod is őket használni 70-80ezerrel többet is kérhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!