Gyógytornász diplomával könnyű elhelyezkedni?
Tudod mi a legnagyobb karrier most? Logopédus. Elképesztő, hogy a páromnak mennyi lehetősége van, és gyakorlatilag akárhová megy, ott pillanatok alatt talál állást.
És akkor még nem említettem a magánórákat.
Mondjuk nem is csoda, hiszen most, hogy a szülőknek éjjel-nappal kell dolgozniuk, nincs idejük a gyereknevelésre, és a helyes beszéd megtanítására. Minden második gyerek beszédhibás, a mi falunkban alig van gyerek, aki normálisan ejti a hangokat.
És ez nekünk aranyat ér.
Igazi sikerszakma ez most.
A gyógytornászt nagyon lenézik a szakmában, és gyakran hallom, hogy elveszik előlük a termet, hiszen a gyógytorna másodlagossá vált. Párom legalábbis ezt meséli.
Egyik Megyei Kórházban dolgozom mint ápolónő.Rengeteg gyógytornász van ,teljesen telített a szakma.
Nálunk egy frissen végzett gyógytornász kőztünk dolgozott mint ápolónő,pedig orvosok a szülei.....
Még protekcióval sem tudott elhelyezkedni.
én a gyógypedagógiai fősulin végeztem. a gyépések krémjébe a logopédusok és a gyógytornászok kerültek.
egy gyógytornász sztem könnyen el is tud helyezkedni, és sokat tud maszekolni is, emellett nem állami céghez is elmehet. főleg, ha még masszőrtanfolyamot is elvégez mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!