Kb 3 hetem van, hogy leadjam a jelentkezesi lapot, de egyszeruen keptelen vagyok eldonteni, hogy logopedusnak vagy gyogytornasznak menjek?
Figyelt kérdés
Melyikket erdemebb es melyikkel lehet jobban megelni ?2014. jan. 22. 19:36
1/4 Gábor t válasza:
Amelyik közelebb áll a szívedhez, Szerintem megélhetési szempontból a gyógytornász végzettség bíztatóbb , ott talán könnyebb a magán praxis , de mindegyik nagyon szép szakma.
2/4 anonim válasza:
ha ennyire bizonytalan vagy, akkor menj gyógypedagógia szakra, ott később van szakirányválasztás. Addig még alakul, megismerkedsz a tanszékekkel, tanárokkal, és választhatsz szomatopedagógia szakirányt is.
3/4 anonim válasza:
Gyógytornásznak menj, azzal állami- és magánszektorban is el tudsz helyezkedni, tudsz magánpraxist nyitni, illetve nagyobb eséllyel tudod hasznosítani külföldön.
4/4 anonim válasza:
én olyan kisvárosban élek, ahol van gyógytornászképzés, bár én őket pont nem tanítom. Már nem olyan jó kis szakma, mint 10-15 éve volt, nehezen tudnak elhelyezkedni, nagyon telített lett a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!