a diákmunkáról csak annyit, hogy levonások miatt kb kézhez fogsz kapni havi 25-30 ezret... de ezért minden nap hétfőtől péntekig fel kell kellni hajnalba, kimenni a buszmegállóba, és bebuszozni a gyárba, és napi 8 órát lehúzni...
venni kell bérletet is, kaja, pia, ezt is számold bele.
Bár aki nagyon szegény annak az a kis kevés pénz is elég motivációt jelent, hogy elmenjen dolgozni.
2014. jan. 17. 18:51
4/9 anonim válasza:
3-as, a diákmunkát pont hogy "csak" 16% levonás terheli, a minimál órabér meg 584 Ft. Persze ez nem valami sok, de több mint a semmi, és ha a kérdező mondjuk egy új telefonra gyűjt akkor tökéletes, főleg hogy nem olyan kérdést írt ki, hogy "hogyan csikarjak ki 60ezer forintot a szüleimtől?"
Egyébként persze mehetsz diákmunkára, a tanév ideje alatt is, ha van rá időd meg energiád :)
2014. jan. 17. 19:04
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes válaszokat:) Semmiképpen nem suli idő alatt szeretném.Inkább majd nyáron.És akármikor befejezhetném a munkát pl valamilyen gyárban,vagy meg van szabva hogy mennyi időt kell ott dolgozni,hogy egyáltalán mehessek.?Úgy értem,hogy pl egy hónap kimarad és akk a másik hónap megint mennék!?
2014. jan. 17. 20:03
6/9 Gábor t válasza:
Ha nyáron mennél, még tavasszal járjál utána, mert esetleg be telnek a jó helyek.
2014. jan. 17. 20:09
7/9 A kérdező kommentje:
rendben van!:)
2014. jan. 17. 20:29
8/9 anonim válasza:
Megállapodás kérdése, hogy mettől meddig fogsz ott dolgozni. Szerintem közvetlenül nem fog menni, kell egy diákszövetkezeti háttér, akiken keresztül foglalkoztatni tudnak téged. Ez azt jelenti, hogy keress egy diákszövetkezetet, ők több céggel is tartják a kapcsolatot, és munkát is tudnak ajánlani neked.
2014. jan. 18. 00:54
9/9 anonim válasza:
Árulj Limonádét És Maszirozd meg apádnak a hátát és kérd meg hogy agyon Pénzt most én is úgy keresem a samsung galaxy young ra :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!