Én miértnem kapok bérkompenzációt, ugyanabban a munkakörben?
Állami szervnél dolgozom, és ugyanazt a munkát végzem, ugyanabban a beosztásban, ugyanolyan rangban, és mégsem kapok bérkompenzációt, mert a másik kollégám 2012. január 1 előtt kezdett el dolgozni, én pedig utána.
Komolyan csak ennyi az indok arra hogy ~10 ezer forinttal kevesebbet kapjak ugyanazért a munkáért?
Nem szűnt meg, itt írom hogy néhány kollégám akik eddig is kapták, ezután is fogják.
Csak akik "frissebbek", azok nem kapnak.
Biztosan nem szűnt meg, el vagy tévedve.
kapásból ez az első cikk, ami van róla, de nyilván én hülye vagyok hozzá bérszámfejtőként.
Jnauárban még a decemberi bért kaptátok, akkor még járt, a januárira már nem jár.
A közalkalmazottak bérkompenzációját és annak feltételeit, valamint, hogy kik jogosultak rá, rendelet írja elő. Valószínűleg Te azért nem kapsz, mert nem felelsz meg a rendeletben előírt feltételeknek.
Tudod, ez egy olyan dolog, hogy van amikor 1 forinton múlik, hogy jár-e segély, vagy sem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!