Nem mindegyikre. De az expresszen megjelent hirdetések 90%ára igen.
Na meg, ha a feladó neve "kopsz pasi, kigyúrt pasi, nagyfarkú pasi"
Szép, de nehéz ez a szakma! Én is szeretném csinálni, de lehetőség sincs. Vállalkozni a semmire, meg nem épp a legideálisabb befektetési forma.
Sok sikert!
2014. jan. 16. 10:13
3/8 anonim válasza:
Többnyire. Az igazi masszőröknek maguknak kell állás után nézniük. De láttam már a kozigallasok.hu-n olyan hirdetést, ahol gyermekotthonba kerestek igazi gyógymasszőrt, de nyilván a végzettségének megfelelő közalkalmazotti bérért.
2014. jan. 17. 09:37
4/8 A kérdező kommentje:
Én kozigallas.hu-n még sosem láttam gyógymasszőr álláshirdetést :(
De jó hír, ha akad, majd sűrűbben nézem.
2014. jan. 17. 20:11
5/8 anonim válasza:
Hát én se sokat. Volt egy pár hónap, amikor rendszeresen nézegettem munkanélküliség miatt, és egyszer láttam ilyent. (Az előző)
2014. jan. 17. 20:30
6/8 WheneverYouWant válasza:
Próbálkozz luxus pihenő helyeken, gyógyfürdőkben, szállodákban. Ott van még olyan masszázs ahol nem követelmény az erotika. De nagyon sok hirdetés van kitéve a roszlányok.hu oldalra is akik csak masszázst vállalnak semmi mást... biztos nekik is mennek a kérdések meg a próbálkozások de csak előre le kell tisztázni hogy ez lesz és kész.
2014. jan. 18. 17:14
7/8 anonim válasza:
Valljuk be, hogy sz@r szakmát választottunk.
Oké szép meg jó, de a sok prosti tönkre vág mindent, és aki meg nem akar extrákat is bevállalni, az magyarázkodhat meg küldheti el az álló farokkal beállító vendégeit.
2014. jan. 19. 23:06
8/8 A kérdező kommentje:
"Oké szép meg jó, de a sok prosti tönkre vág mindent,"
Pontosan erről van szó, és még azt nézik hülyének, aki naivan (?) merészel kizárólag masszőr lenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!